グローバル教育【インターナショナルスクールとの教育提携をスタートし、英語・グローバル教育を実施】

国際塾

Pre-Kokusaijuku Summary(小学生対象)

2015

There were two presentations for Pre-ISP (International Studies Program) students: “Change the World: Water Use and You”, and “アメリカの現地校に通学しよう!” The Water Use class was given two challenges; think in English, and change the way they think about water. Parents helped to guide the students using special world water maps, and the students learned that many countries do not have clean drinking water.
It was a good day for parents, teachers, and students to work together and learn about global issues. We look forward to the next program.

(国際塾 A. Wong 記)

prekokusai3.JPGprekokusai1.JPGprekokusai2.JPG

受験生特設ページ